Maak jouw gratis profiel aan

Welkom bij ROOTS! Op ROOTS vind je de leukste christelijke singles. Ben je nieuwsgierig naar jouw perfecte match? Je kunt ROOTS nu tijdelijk gratis proberen.

Gratis?

Tijdelijk kun je ROOTS helemaal gratis uitproberen. ROOTS is hartstikke nieuw en we willen jou en zoveel mogelijk andere christelijke singles kosteloos kennis laten maken.

Maak eenvoudig een profiel aan. Zodra je profiel compleet en goedgekeurd is kun je:
– Op zoek naar andere christelijke singles op ROOTS;
– Dagelijks nieuwe matches ontvangen;
– Berichtjes en likes versturen naar singles die jij interessant vindt.

Op ROOTS vind je de leukste profielen

Geen clichés, geen ellenlange vragenlijsten. Je vult je profiel eenvoudig met filmpjes en foto’s die iets over jou vertellen. Zo zien je matches in een oogopslag wie jij bent. Zo is zowel het aanmaken als het bekijken van een profiel altijd een feestje!

Start eenvoudig een gesprek

Het bekijken van profielen is leuk, maar uiteindelijk wil je natuurlijk ook contact maken. Dat doe je eenvoudig door het versturen van een berichtje of het starten van een chatgesprek. Wanneer je een chatgesprek start, wordt er automatisch een combinatie van jullie profielen getoond, zo heb je altijd iets om over te praten.

Spreek eens af!

Heb je een poosje gechat met één van je matches? Of wisselen jullie al even leuke berichtjes uit? Misschien is het tijd om eens in het echt af te spreken. Uiteindelijk ontdek je pas dan of iemand in het echt net zo leuk is als online.

Ontdek het zelf!

Ontmoet de leukste christelijke singles

Volg ROOTS

Volg ROOTS dating op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.