Succesverhaal: Back to the ROOTS

“Stuur dat berichtje en vier de liefde want het is echt een blessing” schrijft Rhodé enthousiast. ‘”Eerst was ik heel sceptisch over online daten, maar op aandringen van een vriendin schreef ik me toch in op ROOTS. Gewoon proberen, niet geschoten is altijd mis.” Tot ze een leuk berichtje ontving van Dennis. Hij schreef hoe leuk, enthousiast en spontaan hij haar profiel vond. “Rhodé staat net als ik hetzelfde in het leven, beiden zijn we serieus met studie, houden we van gezelligheid en trekken we er graag op uit. Dat sprak mij zo aan in haar profiel dat ik besloot een berichtje te sturen”.

Rhodé antwoordde een dag later terug en zo begon het berichten sturen over en weer. De sfeer via de mail was heel ongedwongen en relaxt en de eerste interesse was al snel gewekt. Uiteindelijk was fase 2 aangebroken: whatsapp. Rhodé besloot haar nummer te sturen maar op dat moment was precies het proefaccount van Dennis verlopen en kon hij het bericht niet lezen. Er zat niks anders op, toch maar even verlengen, want dat telefoonnummer wilde hij wel. “Mijn eerste appje was dan ook ‘je moet er wat voor overhebben he’” zegt Dennis lachend. “Soms als we eraan terugdenken, lachen we daar nog steeds om. We hebben sowieso heel veel lol samen, we kunnen zowel goede serieuze gesprekken voeren als lekker veel met elkaar lachen, die combinatie maakt het heel afwisselend en dynamisch tussen ons.”

Na een week gezellig appen merkten Dennis en Rhodé allebei dat ze echt interesse in elkaar hadden. Het moment dat je wist dat zou komen was daar: De eerste date was een feit! Begin augustus op een zomerse avond spraken ze af in hun hometown Rotterdam. “Ik was meteen impressed toen ze aankwam lopen!” zegt Dennis. De uren vlogen voorbij en voor ze het wisten was het middernacht. “Mij viel op dat we allebei echt een Rotterdamse no-nonsens mentaliteit hebben, het gezegde ’niet lullen maar poetsen’ past wel bij ons lacht Rhodé.

Samen besloten ze een nieuwe date te plannen en daar bleef het niet bij. Rhodé: “We deden van alles: terrasjes pakken, rooftopbar, bioscoop, samen naar de kerk, een dagje strand, pizza aan de gracht, koken met elkaar. ” Al vrij snel spraken ze naar elkaar uit dat ze een connectie voelden en wat ze allebei belangrijk vinden in een relatie. Dennis vertelt verder: “Het gevoel begon steeds verder te groeien. Eind september na 10 dates vroeg ik haar op een regenachtige koude dag bij het strand of ze mijn vriendinnetje wilde worden”.  Rhodé vult aan: “Overdonderd hoe alles kan lopen maar bovenal dankbaar voor hoe bijzonder het is dat we zo snel wisten dat we bij elkaar pasten zei ik JA! Nu zijn we twee maanden verder en zijn we helemaal super happy met elkaar!”

Dennis over Rhodé: “Rhodé en ik passen echt bij elkaar. Ik vind haar een supermooie knappe meid! Maar daarnaast vullen we elkaar goed aan. We kunnen goed met elkaar praten we doorgronden elkaar, bovendien kan ik veel met haar lachen. Het voelt supergoed!”

Rhodé over Dennis: “Dennis is die boy met die Rotterdamse roots die heel goed bij mij past. No-nonsens, zeggen waar het op staat en iemand vol verrassingen. We delen het geloof, passie voor sport en fashion. Beiden houden we heel erg van gezelligheid, familie en vrienden. Dennis is een stabiele factor in mijn drukke bestaan, iemand waar ik altijd op terug kan vallen en die mij met een frisse blik naar dingen laat kijken. Ik ben intens blij met hem en ben weer net dat meisje van 16 jaar als ik hem ophaal van het station!”

Dus voor alle sceptici onder ons: stuur dat berichtje nou maar en vind jouw loveROOTSS!

Bedankt voor het delen van jullie succcesverhaal Dennis en Rhodé! We wensen jullie heel veel geluk toe samen. Wil jij ook de liefde vinden op ROOTS?

Maak een eigen ROOTS profiel!

Ontmoet de leukste christelijke singles

Volg ROOTS

Volg ROOTS dating op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.