Succesverhaal: De gezamenlijke hobby van Nienke en Rick bracht hen samen

Nienke en Rick hebben sinds kort via ROOTS een relatie. Dat vinden wij natuurlijk superleuk en daarom interviewden we het kersverse stel over hoe ze elkaar ontmoetten en wat ze zo leuk vinden aan elkaar. Wat blijkt, hun gezamenlijke hobby is waar het allemaal begon…

Rick vertelt: “Ik had nog maar kort een profiel op ROOTS. Zo nu en dan bekeek ik na werktijd mijn nieuwe matches. Het profiel van Nienke zag ik een keer tijdens de lunchpauze voorbijkomen. Ik besloot niet te wachten, maar stuurde haar meteen een like. Ik wilde haar ’s avonds een leuk berichtje sturen, maar ze was me voor. Bij thuiskomst had ik al een berichtje van haar.”

“Het eerste contact was direct al erg gezellig” vult Nienke aan, “we wisselden behoorlijk wat berichtjes uit. Toen het over onze hobby’s en bezigheden buiten ons werk om ging, kwamen we erachter dat we allebei van gamen houden. Het leek ons leuk om dat eens samen te doen.”

Gamen, bellen, daten
Rick trok de stoute schoenen aan en vroeg om Nienke haar telefoonnummer, dat maakte het online gamen een stukje makkelijker. Het samen gamen bleek een leuke opening. Een mooi excuus om Nienke af en toe te bellen. Het samen gamen beviel erg goed en beiden merkten dat het al heel snel vertrouwd aanvoelde om te bellen. Dat deden ze daarom steeds vaker en hun contact werd hechter.

“Op een gegeven moment merkten we dat we elkaar graag in het echt wilden ontmoeten en zo spraken we af voor onze eerste date. Het leek me een leuk idee om samen te koken en te eten” vertelt Nienke. “Ik was best zenuwachtig, ik ging supersnel praten en verpestte bijna het gehakballetjesrecept door al het gehakt in één keer in de pan te gooien. Maar Rick stelde me echt op mijn gemak. Tijdens het eten legde hij zijn hand op die van mij om me gerust te stellen, dat voelde voor mij echt als een bevestiging van een geslaagde eerste date.”

Rick daarentegen was eigenlijk helemaal niet zenuwachtig: “We hadden door het vele bellen al een goede band opgebouwd. Ik dacht ‘ik ben Rick, ik ben dat tot nu toe de hele tijd geweest dus dan zal dat nu vast niet anders gaan’. Maar toen ik Nienke van het station ophaalde en haar voor het eerst zag, dacht ik echt ‘WAUW!’ ze was nog veel knapper dan ik dacht.”

Van daten komt…
Ook die eerste date bleek een succes, de volgende dag na de kerk, zagen ze elkaar al weer. Het bleek het begin van een mooie start samen. Langzaamaan werd duidelijk dat ze samen verder wilden gaan. Nadat ze die gevoelens uitspraken naar elkaar besloot Rick om Nienke verkering te vragen. Sinds september hebben de twee een relatie.

Als we Nienke vragen wat ze zo leuk vindt aan Rick vertelt ze: “Het voelde al heel snel goed met Rick. Het fijnste aan hem vind ik dat hij altijd naar me luistert, hij geeft me advies en helpt me om mezelf van mijn beste kant te laten zien!

Rick vertelt daarna over Nienke: Het voelt heel goed en vertrouwd met Nienke. Ik kan bij haar goed mijn gevoelens kwijt, ze luistert aandachtig naar me en wil daar dan met alle liefde over praten. Naast het fijne gevoel dat ik bij haar heb vind ik het leuke aan haar dat ze mij veel zelfvertrouwen geeft.

Heel veel geluk en liefde samen Nienke en Rick! Erg leuk dat jullie je verhaal met ons wilden delen!


Wil jij ook je liefde vinden op ROOTS? Probeer het zelf, je maakt heel eenvoudig een profiel aan.

Maak een eigen ROOTS profiel!

Ontmoet de leukste christelijke singles

Volg ROOTS

Volg ROOTS dating op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.