Succesverhaal: Mail waar we blij van worden!

Hallo Rianne en Jorieke,

Zoals ik eerder al gemaild heb, heb ik via ROOTS een hele lieve man ontmoet. Dat is inmiddels uitgelopen op een relatie en het gaat heel goed tussen ons. Wat wij nu met elkaar hebben is zo mooi en bijzonder, iets waar we allebei nooit meer op durfden te hopen dat dit voor ons weggelegd was. Wij zijn hiervoor erg dankbaar en ervaren dit ook als Gods weg voor ons. Door ROOTS en onder Gods leiding is dit tot stand gekomen waarvoor wij enorm dankbaar zijn!

Wij wensen ditzelfde vele andere singles toe en wensen ROOTS heel veel succes! Tot nu toe de leukste (christelijke) datingsite! De manier van jezelf presenteren maakt dat je heel anders naar de ander kijkt en vertelt al heel veel over die ander! Wij zullen dit zeker aanraden bij anderen!

Alle goeds toegewenst, zowel met ROOTS als voor jullie privé.

Hartelijke groet,
Mary & André

Bedankt voor het delen van jullie succcesverhaal Mary en André! We wensen jullie heel veel geluk toe samen. Wil jij ook de liefde vinden op ROOTS?

 

Maak een eigen ROOTS profiel!

Ontmoet de leukste christelijke singles

Volg ROOTS

Volg ROOTS dating op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.