Succesverhaal: We gaven ROOTS een kans en kwamen meteen bij de juiste uit

Lieve mensen achter ROOTS,

Al een tijdje wil ik jullie ons succesverhaal schrijven en nu ga ik dat maar eens echt doen. Jullie zullen vast vaker succesverhalen krijgen en allemaal zijn ze natuurlijk speciaal. Maar stiekem vinden we die van ons wel extra speciaal. Natuurlijk omdat het onszelf aangaat, maar ook omdat het voor ons allebei de eerste date-ervaring via een datingsite was. Dat is toch best bijzonder, dat je dan meteen de juiste tegenkomt. Beiden vonden we datingsites maar niets en toch kwamen we allebei op het punt om het een kans te geven, er niet al teveel van verwachtend. ROOTS was fijn laagdrempelig en dan ook de enige datingsite die ik wel zag zitten.

En al snel was daar Freek en hadden we contact. Een foto van een hond zorgde daarvoor, stelletje hondenliefhebbers die we zijn. Nu zijn we al heel wat maandjes verder en zijn we ontzettend blij en dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. We zien dat echt als Gods leiding! Als ik erover nadenk dat hij voor een andere datingsite had gekozen…¬†Ook zien we die leiding door de tijd in ons leven waarop we elkaar ontmoet hebben. Eerder was niet goed geweest, later had niet gehoeven.

Bedankt voor jullie mooie site, ga zo door. Ik hoop dat nog vele mensen hun ware liefde hier mogen vinden.

Met vriendelijke groet,
Freek en Lobke

Bedankt voor het delen van jullie succcesverhaal Freek en Lobke! We wensen jullie heel veel geluk toe samen. Wil jij ook de liefde vinden op ROOTS?

Ontmoet de leukste christelijke singles

Volg ROOTS

Volg ROOTS dating op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.