Succesverhaal: 1,5 Jaar verder en nog steeds gelukkig!

Beste Roots,

In april 2018 heb ik als één van de eerste mijzelf ingeschreven op jullie dating site, ik vond het een overzichtelijke en mooie site. Mooi dat er vanuit Christelijk oogpunt wordt gekeken naar de liefde, en daarin ook één persoon vinden. Ik heb er niet lang op gezeten want ik kwam al snel in contact met een meisje waarbij ik me erg goed voelde, en dat was voor haar ook wederzijds gelukkig.

Nu zijn we al bijna 1,5 jaar verder en zijn we nog steeds gelukkig met elkaar. Ik wil jullie bedanken want zonder jullie datingsite had ik haar nooit ontmoet. Natuurlijk dank ik ook onze God die hierbij geholpen heeft.

Ga vooral verder met deze top site, want ik weet zeker dat hier meer mensen hun ware liefde gaan vinden net zoals ik.

Dank!

Met vriendelijke groet,
*** Anoniem


Feest op de ROOTS dating HQ!! Want van dit soort mails worden wij zo blij. We wensen jullie samen heel erg veel geluk! Wil jij ook de liefde vinden op ROOTS?

Ontmoet de leukste christelijke singles

Volg ROOTS

Volg ROOTS dating op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.