Vind jouw liefde op 
ROOTS!

Dé christelijke datingsite

Ontmoet de leukste christelijke singles
Maak eenvoudig een persoonlijk profiel
Alleen complete en handmatig gecontroleerde profielen
Ontmoet de leukste christelijke singles
Hoe werkt ROOTS?

Bij ROOTS vinden we dat online daten bovenal een leuke ervaring moet zijn!! En volgens ons is daten het allerleukst als je gewoon kunt zijn zoals je bent! Trouwens, echt jezelf zijn is wel zo handig als je wilt ontdekken of jij en die leuke date echt goed bij elkaar passen! Wij geloven dat een foto meer zegt dan 1000 woorden en dat een collage van jouw interesses veel meer over je vertelt dan een lange vragenlijst. Met een collage zorg je er niet alleen makkelijk voor dat iemand echt ziet wie jij bent, het is ook nog eens een feestje om een profiel aan te maken. Meld je dus nú gratis aan en ontdek het zelf!

Meer over werkwijze ROOTS

Christelijke singles over ROOTS

Sinds de lancering in april 2018 gingen al duizenden singles je voor en het worden er elke dag meer. Dit vinden andere ROOTS gebruikers:

  • ‘Vond het best wat om me aan te melden maar is heel laagdrempelig en iedereen is enthousiast’
  • ‘Superleuk dat je door foto’s kan laten zien wie je bent, geen standaard vragenlijst gezien’
  • ‘Mijn complimenten voor deze SUPER site, werkt allemaal top!’

Vertel ons jouw mening over ROOTS

De eerste ROOTS bruiloft

“Nooit gedacht dat ik via ROOTS een man zou vinden”

We kunnen het wel van de daken schreeuwen! Het eerste ROOTS huwelijk is een feit! Toen Thirza het ROOTS profiel van Dirk-Jan likete, kreeg ze twee dagen later een berichtje van hem. Ze wilden zo snel mogelijk afspreken, want dan weet je of er een klik is. En die klik… die was er zeker!!

Hier lees je het hele verhaal

Blijf Up-to-date!

ROOTS Up-to-date gaat over alles wat met daten te maken heeft. Nieuws, tips voor een spetterend profiel of een leuke eerste date, maar ook ervaringen van ROOTS gebruikers en onderzoeken over liefde en daten.

ROOTS Up-to-date

         

De persoonlijke aanpak van ROOTS

  • Elk nieuw profiel wordt handmatig gecheckt.
  • Je bent alleen vindbaar voor die leuke date, niet voor elke willekeurige zoekmachine.
  • ROOTS heeft een actieve database; we stimuleren singles om hun profiel up-to-date te houden, ‘slapende profielen’ worden gedeactiveerd.
  • Heb je een vraag of opmerking? Stuur een mail naar info@rootsdating.nl, wij proberen altijd om binnen 24 uur te reageren.
Veiligheid en zekerheid

We snappen dat als je online gaat daten, je niet overal je gegevens achter wilt laten. Bij ROOTS gaan we secuur om met jouw gegevens en voldoen we aan de strengste eisen op het gebied van online veiligheid. We delen je gegevens niet met derden en gebruiken alleen een beveiligde verbinding.

Meer over veilig daten

Het verhaal achter ROOTS

“Waarom is ROOTS anders?”

Wij vinden dat (online) daten leuk moet zijn, geen taboe en al helemaal niet gênant. We proberen ROOTS een plek te laten zijn waar je online op een laagdrempelige manier andere christelijke singles leert kennen.

Hier lees je het hele verhaal

ROOTS dating is dé datingsite voor christelijk Nederland. ROOTS is er speciaal voor christelijke singles van alle leeftijden die op zoek zijn naar een christelijke partner.
Een christelijke datingsite waar online veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan, dat is ROOTS! Deze site voldoet aan de veiligheid- en privacy wetgeving van nu. Zo zorgen we ervoor dat je veilig online kunt daten.