Samenwerken

ROOTS dating is dé christelijke datingsite. Daar doen wij dagelijks ons uiterste best voor. We werken er hard aan om christelijke singles online met elkaar in contact te brengen. Dat doen we door in te zetten op een kwalitatief goede site, maar ook gebruiken we onze verschillende socialmediakanalen om zoveel mogelijk christelijke singles te benaderen en kennis te laten maken met ROOTS.

Samenwerken

Zie je mogelijkheden voor een leuke samenwerking? Daar staan wij altijd voor open. Wil je bijvoorbeeld iets voor/over onze website schrijven? Of samen met ons een leuke speeddate organiseren? We horen graag van je!

Adverteren

In sommige gevallen is het ook mogelijk om namens je bedrijf of vereniging de adverteren op ROOTS. We zeggen met nadruk ‘in sommige gevallen’ omdat we de site niet willen overspoelen met advertenties. Vraag daarom naar de mogelijkheden. Er zijn ook andere opties, bijvoorbeeld via een van onze socialmediakanalen, tijdens een evenement of in een nieuwsbrief.

In alle gevallen geldt: we hebben geen standaard advertentiepakket maar kijken graag samen met jou naar de wensen en mogelijkheden en bepalen dan wat het beste plan van aanpak is.

Interesse in samenwerken, in een partnerschap of advertentieruimte? Mail naar marketing@rootsdating.nl.