Veilig daten op ROOTS

  • Wie kan mijn profiel bekijken?

Alleen andere leden van ROOTS kunnen jouw profiel zien. De afbeeldingen, foto’s en tekst die je op jouw profiel hebt geplaatst, zijn niet te vinden op Google of ergens anders buiten ROOTS. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf matches te blokkeren. Deze match wordt dan niet meer aan jou getoond en hij/zij kan ook jouw profiel niet meer zien.

  • Worden profielen op ROOTS gescreend?

Ja! Elk profiel wordt handmatig en systematisch door ons bekeken en gekeurd. Wanneer wij twijfelen aan de echtheid van een profiel of de intenties van degene die een profiel heeft aangemaakt, keuren we het profiel af. Ook profielen met content in strijd met artikel vijf van onze gebruiksvoorwaarden worden niet toegestaan op ROOTS. Mocht je toch een profiel tegenkomen dat niet op ROOTS zou mogen staan, meld dit dan alsjeblieft via info@rootsdating.nl.

  • Zijn mijn gesprekken privé?

Ja! De berichtjes die je stuurt of de chatgesprekken die je voert, zijn alleen voor jou en je match zichtbaar, niet voor de redactie of voor anderen. Wees zelf wel voorzichtig met de (privacygevoelige) info die je deelt met je matches.